Over Atelier Broeke

Ons atelier, is sinds januari 1994 gevestigd in hartje Breda, is gespecialiseerd op het gebied van houten blaasinstrumenten. Het repareren, reviseren, en onderhouden van uw instrument is bij ons in veilige handen. Naast de verkoop van instrumenten verhuren wij ook diverse instrumenten zodat u kunt proberen of een bepaald instrument u wel bevalt. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor vele accessoires.

Regelmatig hebben wij zeer interessante akties van diverse instrumenten en accessoires en niet te vergeten, onze jaarlijkse Vandoren rietenaktie. Wij laten u er flink van profiteren dat wij één van de grootste Vandoren dealers zijn van Europa.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze aanbiedingen, stuur dan nu een mailtje naar info@atelierbroeke.nl. Zo mist u niets!

Zowel instrumenten als accessoires kunnen wij u toesturen. Instrumenten kunt u maximaal 1 week op zicht krijgen, mits wij deze instrumenten op voorraad hebben. Dan kunt u thuis, of met uw docent een instrument op uw gemak uitproberen. Het is raadzaam van te voren even contact op te nemen welke instrumenten precies voorradig zijn.

Mocht u naar iets op zoek zijn wat u niet kunt vinden op onze website, laat het ons dan weten. Dan kunnen we u wellicht verder helpen.

Alle prijzen zijn nettoprijzen en inclusief BTW (prijswijzigingen voorbehouden).

Wij wensen u veel muziekplezier toe.

Ilse Broeke, Atelier Broeke