Algemene voorwaarden

Het ruilen/retourneren van de door u bestelde goederen is mogelijk binnen 7 dagen na ontvangst, mits de goederen/verpakking niet beschadigd zijn en in originele staat worden teruggestuurd. U mag zelf niets op de verpakkingen schrijven plakken of iets dergelijks.

Zendt u een produkt terug, dan dient u de portokosten voor het heen- en terug sturen te betalen. U bent tevens verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen en/of verlies van de goederen.Komen de producten beschadigd bij ons aan dan worden deze producten retour naar u gestuurd. Portokosten zijn dan voor uw rekening.

Produkten die speciaal voor u worden besteld worden niet teruggenomen. Atelier Broeke neemt contact met u op als het gaat om een produkt dat speciaal besteld moet worden.

Leveringen worden zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 30 dagen uitgevoerd, tenzij anders is overeengekomen. Na de overeengekomen periode kunt u de bestelling zonder opgaaf van reden annuleren, behalve als het om een speciaal voor u besteld product gaat. Vooruitbetalingen worden binnen 30 dagen terugbetaald.

Mocht u producten bestellen in een periode dat het atelier gesloten is, dan gaan de 30 dagen van leveren/danwel terugbetalingen in op de eerste werkdag na de sluitingsperiode.

De sluitingen kunt u vinden onder de knop. Openingstijden en vakanties.

Afbeeldingen op de website kunnen licht afwijken van de te leveren produkten.

Facturen kunt u zelf uitprinten. Als u een instrument besteld, krijgt u nog wel een aparte rekening van ons, met daarop o.a. het instrumentnummer.

Prijzen zijn gebaseerd op bestellingen via de webshop, die gelijk betaald worden met ideal.
Mocht er onverhoopt een Internet storing zijn tijdens het betalen met Ideal, dan kunt u het te betalen bedrag over maken op Rabobanknummer: NL49RABO0178917710 De goederen worden pas geleverd na volledige betaling.

Verkoop van instrumenten en accessoires wordt niet meer op rekening geleverd.

Indien u een kortings code (voucher) heeft, mag u deze korting alleen gebruiken op de daarvoor afgesproken producten. Bestelt u andere producten met deze code, dan zal het verschil aan u in rekening worden gebracht. Helaas is het niet mogelijk in deze webshop een enkel of enkele producten te selecteren zodat u de code alleen voor deze producten kunt gebruiken.

Prijswijzigingen voorbehouden.

Afwijkingen van deze algemene voorwaarden zijn alleen geldig indien uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen.

Informatieplicht: Persoonsgegevens

Uw persoonsgegevens kunnen worden gebruikt om u te informeren over aanbiedingen van Atelier Broeke. Indien u geen informatie meer wenst, stuur dan een email met verwijderen uit bestand.

Rietenactie

Tijdens de rietenactie van Atelier Broeke krijgt u naast 40% korting op ieder heel doosje rieten en bij ieder 5de doosje rieten een 1/5de staatslot.

Retourneert /annuleert u rieten en heeft u daardoor een of meerdere staatsloten gekregen of de nummers van deze staatsloten doorgekregen, waarvoor u als u deze rieten niet zou hebben besteld, geen 1/5de staatslot zou hebben ontvangen. Dan wordt per 1/5de staatslot 3 euro in mindering gebracht op het retourbedrag, waar u recht op heeft.

Voor meespelen met de staatsloterij verwijzen wij u naar www.staatsloterij.nl

Atelier Broeke is niet aansprakelijk voor vertraging die veroorzaakt is door de post.